Waarom ImperialFood?

Ons product

ImperialFood is een tarwevrije hondenbrok met een uniek hoge verteerbaarheid zonder onnaturlijke toevoegingen en met onderscheidend hoge eiwit- en vetgehaltes, welke zichtbaar de vitaliteit en het energieniveau van honden verhoogt. Het voer wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in Italië en is onder een selecte groep hondenbezitters bekend om de goede eigenschappen. Het voer is zowel geschikt voor sport-, wedstrijd-, jacht- en politiehonden, als alle niet-werkende en gepensioneerde honden. Het voer is voorzien van alle essentiële voedingsstoffen zoals gedroogd vlees, vitaminen, mineralen, eiwitten, Omega-3, Omega-6 etc. 

De voeding van ImperialFood bestaat uitsluitend uit droogvoer. Er zijn 8 soorten ontwikkeld, allen hebben hetzelfde formaat brok. De ene brok is echter wel iets lichter van kleur en lichter van gewicht als de ander. Het voer wordt gemaakt door middel van extrusie koken. 

Het product wordt geimporteerd uit Italië. In deze fabriek wordt het voer op bestelling vers gemaakt. Er wordt dus niet gewerkt met voorraden. Ook hanteert de fabriek strikte kwaliteitscontroles is van zowel de ingrediënten van het voer als van de opslag en transport. Vooral in de zomermaanden is het vanwege de Italiaanse temperaturen ook van belang dat het product direct geproduceerd en geëxporteerd wordt. 

 

The keyword is B-A-L-A-N-C-E