SuperPremium

IMPERIAL FOOD 1ST CLASS

1ST CLASS is het topproduct uit de serie hondenvoer. Dit soort IMPERIAL FOOD is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen en hierdoor uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden. Het voer bevat xanthophyll, wat de ontwikkeling van de tekening van de hond bevorderd en bijdraagt aan een goede pigmentatie hiervan. Daarnaast is bètacaroteen een krachtige antioxidant die celvernieuwing stimuleert. Het voer is rijk aan essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 die ervoor zorgen dat de vacht een mooie glans krijgt. Ook versterkt de aanwezige vitamine E het afweersysteem en bestrijdt het de vrije radicalen..

Aanbevolen voor: rashonden en honden waarvan de schoonheid erg belangrijk is. Bijvoorbeeld voor het meedoen aan exterieurwedstrijden of andere schoonheidskeuringen.

  • Omega-3 en Omega-6
  • 26% eiwitten
  • 22% vetten

Inhoud: 20kg
Adviesprijs: € 63,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over 1ST CLASS waaronder de voedingsrichtlijn.

Meet the most demanding standard of beauty
IMPERIAL FOOD STARFISH

STARFISH is het pareltje van onze voedingslijn. Dit soort IMPERIAL FOOD is volledig gebaseerd op vis. Vis heeft een sterk ontgiftende werking. Het visvlees garandeert een goede opname van de hoogwaardige biologische eiwitten. Het is geschikt voor honden met een gevoelige maag/darmen en huidproblemen. Het is rijk aan visolie en vetzuren Omega-3 en Omega-6, welke zorgen voor een gezonde glanzende vacht. Starfish draagt ook bij aan een moeiteloze vachtwisseling. De perfecte balans tussen vis en rijst helpt de spijsvertering en zorgt voor een optimale verteerbaarheid. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur, een gezond gebit en een sterke spiermassa.

Aanbevolen voor: alle volwassen honden. De ontgiftende werking samen met de lichte verteerbaarheid is goed voor honden met darmproblemen en allergieën. In warme zomerperioden wordt de Starfish ook graag gebruikt vanwege de lichte en hoge verteerbaarheid.

  • Licht verteerbaarheid
  • 25% eiwitten
  • 20% vetten

Inhoud: 20kg
Adviesprijs: €67,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over STARFISH, waaronder de voedingsrichtlijn.

Let yourself be surprised by the lightness