Over ImperialFood

OVER IMPERIALFOOD.NL

ImperialFood Benelux is importeur van het gelijknamige unieke kwaliteitshondenvoer. Of je nou eigenaar bent van een Herdershond, Terriër, Dashond, Zweethond, Staande hond of Retriever, voor elke hond vindt je hier een passende complete brok voor actieve én luie honden. 

Je vindt op ImperialFood.nl regelmatig nieuwe columns, artikelen met tips en tricks op honden gebied. Daarnaast staat er uitgebreide informatie over het product, de herkomst, het productieproces en natuurlijk de huidige voedingslijn. Je krijgt niet alleen informatie over ImperialFood, maar ook over alles rondom het product. De hoogwaardige kwaliteit van dit hondenvoer maakt dat het product uniek en specifiek is en blijft, wat ervoor zorgt dat ImperialFood niet standaard in de winkelschappen ligt.

'Gewoon een eerlijk product'
OVER ONS

Annemarie Groeneweg is het brein achter ImperialFood in de Benelux. Ze is sinds april 2014 bezig om ImperialFood in de markt te zetten en verzorgd hiervoor de in- en verkoop en administratie. Daarnaast verzorgt ze ook de marketing en promotie door middel van beursbezoeken en het bijhouden van de social media kanalen Facebook en Instagram. Haar vooropleiding op het gebied van officemanagement draagt bij aan het zorgen voor, en maken van goede planningen en afspraken. Het eerlijke product verdient een eerlijke verkoop. Dit komt voort uit de filosofie van de fabriek in Italië, en wordt als belangrijk gezien om door te voeren in de Nederlandse markt. Het product is ontwikkeld uit passie en liefde voor honden, wat zich zal bewijzen door goede ervaringen van nieuwe klanten, waardoor het product  via mond-tot-mondreclame steeds meer bekendheid zal krijgen.

 

'Do it with passion or not at all'
VOLG JIJ IMPERIALFOOD AL?

Volg jij ImperialFood op Facebook en Instagram? Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes!