Maintenance

IMPERIAL FOOD REGULAR
ImperialFood Regular bevat een goede balans van voedingsstoffen die resulteren in een gezonde en complete brok met een gemiddelde hoeveelheid energie, welke voor 80% verteerbaar is. Deze brok is
geschikt voor alle honden zonder specifieke intoleranties en daarnaast aan te raden met hogere temperaturen, wanneer de eetlust van de hond verminderd.
 

Aanbevolen voor: honden die aan een matige maar evenwichtige hoeveelheid voedingsstoffen voldoende hebben en toch een ‘complete’ brok willen hebben. Vooral geschikt voor honden die geen speciale activiteit uitvoeren.

  • 26% eiwitten
  • 21% vetten

Inhoud: 20kg
Adviesverkoopprijs: €59,00

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over Regular, waaronder de voedingsrichtlijn.

All you need, only what you need
IMPERIAL FOOD SMALL REGULAR

SMALL REGULAR bevat minder eiwitten en vetten als de andere soorten IMPERIAL FOOD. Het heeft daardoor een lagere energiewaarde. Het is zeer geschikt voor de kleinere huis hond. Het voer is lichtverteerbaar en bevat, ondanks een verminderde calorieinname, een goede balans van voedingsstoffen. Het bevat een uitstekende mix van eiwitten van hoge biologische waarde. Daarnaast ondersteunen alle vitaminen en mineralen het imuunsysteem en dragen Calcium, Fosfor en Vitamine D3 bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur, een gezond gebit en een sterke spiermassa.

Aanbevolen voor: minder actieve honden, oude honden, (kleine) huishonden of honden met overgewicht.

  • Lichtverteerbaar
  • 22% eiwitten
  • 17% vet

Inhoud: 15kg
Adviesprijs: €53,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over SMALL REGULAR, waaronder de voedingsrichtlijn.

Keep them healthy and fit