Maintenance

IMPERIAL FOOD REGULAR

REGULAR bevat een gemiddelde hoeveelheid energie. Het is een brok van goede kwaliteit, geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren. Daarnaast is deze brok voor ongeveer 80% verteerbaar..

Aanbevolen voor: honden die aan een matige maar evenwichtige hoeveelheid voedingsstoffen voldoende hebben en toch een ‘complete’ brok willen hebben. Ook met hogere temperaturen, wanneer de eetlust van de hond verminderd, aan te raden.

  • 26% eiwitten
  • 21% vetten

Inhoud: 20kg
Adviesprijs: €59,00

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over REGULAR, waaronder de voedingsrichtlijn.

All you need, only what you need
IMPERIAL FOOD SMALL REGULAR

SMALL REGULAR bevat minder eiwitten en vetten als de andere soorten IMPERIAL FOOD. Het heeft daardoor een lagere energiewaarde. Het is zeer geschikt voor de kleinere huis hond. Het voer is lichtverteerbaar en bevat, ondanks een verminderde calorieinname, een goede balans van voedingsstoffen. Het bevat een uitstekende mix van eiwitten van hoge biologische waarde. Daarnaast ondersteunen alle vitaminen en mineralen het imuunsysteem en dragen Calcium, Fosfor en Vitamine D3 bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur, een gezond gebit en een sterke spiermassa.

Aanbevolen voor: minder actieve honden, oude honden, (kleine) huishonden of honden met overgewicht.

  • Lichtverteerbaar
  • 22% eiwitten
  • 17% vet

Inhoud: 15kg
Adviesprijs: €53,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over SMALL REGULAR, waaronder de voedingsrichtlijn.

Keep them healthy and fit