High energy

IMPERIAL FOOD ENERGY

ENERGY is de soort IMPERIAL FOOD waar het allemaal mee is begonnen. Vanuit deze basis zijn alle andere soorten ontwikkeld. ENERGY kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingsstoffen. Daarnaast is dit soort rijk aan vitamines en bevat het een mix van eiwitten van een hoge biologische waarde. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur en een sterke spiermassa. Vitamine B werkt als versterker van het zenuwstelsel en de spiermassa..

Aanbevolen voor: volwassen honden van elk ras. Het kan gevoerd worden gedurende het hele jaar. Het is een goede keuze als de baas meer aandacht wil besteden aan de gezondheid en het welzijn van zijn/haar hond.

Inhoud: 20kg
Adviesprijs: €60,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over ENERGY, waaronder de voedingsrichtlijn.

Feed them well, every day
IMPERIAL FOOD ENERGY PLUS

ENERGY PLUS is voer dat zorgt voor een hoge levering van energie voor honden die moeten presteren. Het is geschikt voor honden die deelnemen aan wedstrijden en voor honden die moeilijk op gewicht blijven. Het is voer waar honden zeer energiek van worden. Een exclusieve mix van eiwitten van hoge biologische waarden (inclusief ei), samen met de toevoeging van L-carnitine en een belangrijke toevoeging van eersteklas geselecteerde vetten, maken het een compleet product. 

Aanbevolen voor: honden die, op welke manier dan ook, actief bezig zijn en moeten presteren. Ook geschikt voor honden die niet gemakkelijk op gewicht blijven en/of schraal worden in de wintermaanden.

  • 30% eiwitten
  • 26% vetten
  • Ei en L-carnitine

Inhoud: 20kg
Adviesprijs: €63,50

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over ENERGY PLUS, waaronder de voedingsrichtlijn.

Engage a higher gear in working trials