Herkomst van onze brok

Het begin

IMPERIAL FOOD S.R.L. is een familiebedrijf. Het is in de jaren negentig opgericht door Marco Spotti in de provincie Parma, Italië. Hij heeft zijn kennis opgedaan in 30 jaar werk op het gebied van diervoeding. Het voer heeft zich inmiddels bewezen in de professionele Europese hondenwereld, waarna het ook breder bekend is geworden in Europa. Vandaag de dag wordt het door veel hondensporters erkent als excellent product.

In de begin jaren is het eerste product ontwikkeld in een vriendschappelijke samenwerking tussen de heer Spotti en Dr. Jean Cathary. Dr. Cathary is een Franse dierenarts. Hij staat bekend om zijn studies en onderzoek op het gebied van diervoeding en dieetleer. Hij is de oprichter en eigenaar geweest van een van de meest bekende diervoeder merken wereldwijd. Op een vriendschappelijke manier heeft Dr. Cathary zijn kennis op latere leeftijd gedeeld met de heer Spotti. Met deze kennis is de heer Spotti zijn eigen voedingslijn gaan ontwerpen, wat heeft geresulteerd in IMPERIAL FOOD. Het eerste ontwikkelde product wordt nog steeds geproduceerd onder de naam ‘Energy’. Vanuit deze basis zijn alle andere brokken verder ontwikkeld. Bij het intypen van Dr. Jean Cathary in uw zoekmachine kunt u verdere informatie over deze voedingsdeskundige vinden.

Uit Italiaanse passie en liefde voor honden
Professioneel product

Het welzijn en de gezondheid van elke hond is voor IMPERIAL FOOD heel belangrijk. Met hun aandacht voor voer van goede kwaliteit zorgen zij ervoor dat de honden op een evenwichtige en natuurlijke wijze een lang gezond en vrolijk leven tegemoet kunnen zien. IMPERIAL FOOD biedt haar klanten voldoende keuze aan producten. Allen zijn gemaakt op een traditionele manier, met strikte kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces. De kwaliteit van IMPERIAL FOOD is een professioneel product voor zowel huishonden als wedstrijdhonden van de hoogste klasse. Andere voer soorten zijn niet als slecht te beoordelen, echter de eerlijke en hoge voedingswaarden van IMPERIAL FOOD worden door vrijwel geen ander merk geëvenaard.

Wij markeren ‘professioneel’, omdat het veel gebruikt wordt door prominente professionals in de hondenwereld. Ook richt het onderzoek van IMPERIAL FOOD zich vooral op professionele vakmensen, zoals fokkers, jagers en wedstrijddeelnemers. Zij waarderen het voer om de volledige en evenwichtige samenstelling, wat geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als wedstrijdvoer.

De tweede generatie

De tweede generatie werkt vandaag de dag voort met de kennis en expertise van de eerste generatie. Het nastreven van innovativiteit, duurzaamheid en gezondheid resulteert in een continu proces van onderzoek en ontwerp van nieuwe producten. De verkoopstrategie van IMPERIAL FOOD S.R.L. is dat het voer door goede resultaten zichzelf bewijst om de goede eigenschappen.

Klik hier voor de website van IMPERIAL FOOD S.R.L.

'If you haven't found it jet, just keep looking'